| id: | 30160 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування борошняних страв італійської кухні (за матеріалами фізичної особи-підприємця Катріч Сергія Васильвича, піцерія «Мілано», м. Вінниця) | 
| Автори: | Лукіянчук Д. | 
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина | 
| Дата публікації: | 2024-12-30 10:37:16 | 
| Останні зміни: | 2024-12-30 10:37:16 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Мета роботи: аналіз діяльності досліджуваного закладу ресторанного господарства та розробка інноваційної ресторанної продукції. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30160 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 70 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30160.pdf Розмір : 919491 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |