| id: | 30157 | 
|---|---|
| Назва: | Розробка технології приготування кондитерських виробів з використанням фруктово-ягідної сировини (за матеріалами фізичної особи-підприємця Крижанівського Богдана Анатолійовича, кав`ярня «My Kava», м. Вінниця) | 
| Автори: | Кравцов Є. | 
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина | 
| Дата публікації: | 2024-12-30 09:57:38 | 
| Останні зміни: | 2024-12-30 09:57:38 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Метою роботи є вдосконалення технології приготування десерту брауні шляхом додавання до його рецептури такої фруктово-ягідної сировини, як сушена вишня та журавлина. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30157 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30157.pdf Розмір : 1060985 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |