| id: | 30156 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування солодощів єврейської кухні (за матеріалами фізичної особи-підприємця Овчар Аліни Леонідівни, ресторан «Сінай», смт. Чечельник, Вінницька обл.) | 
| Автори: | Коваль Р. | 
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина | 
| Дата публікації: | 2024-12-30 09:55:02 | 
| Останні зміни: | 2024-12-30 09:55:02 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Національна кухня відображає унікальні особливості кулінарних традицій і технік, характерних для кожної країни чи народу. Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології приготування солодощів єврейської кухні. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30156 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 61 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30156.pdf Розмір : 2103409 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |