| id: | 30156 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування солодощів єврейської кухні (за матеріалами фізичної особи-підприємця Овчар Аліни Леонідівни, ресторан «Сінай», смт. Чечельник, Вінницька обл.) |
| Authors: | Коваль Р. |
| Keywords: | технологія, якість, сировина |
| Date of publication: | 2024-12-30 09:55:02 |
| Last changes: | 2024-12-30 09:55:02 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Національна кухня відображає унікальні особливості кулінарних традицій і технік, характерних для кожної країни чи народу. Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології приготування солодощів єврейської кухні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30156 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 61 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30156.pdf Size : 2103409 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |