| id: | 30043 | 
|---|---|
| Title: | Менеджмент готелів і ресторанів = Management of hotels and restaurants | 
| Authors: | Рябенька М. | 
| Keywords: | менеджмент, управління, готелі, ресторани, готельно-ресторанне господарство | 
| Date of publication: | 2024-12-19 15:06:46 | 
| Last changes: | 2024-12-19 15:06:46 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Вивчення освітнього компоненту «Менеджмент готелів і ресторанів» є необхідною складовою в системі професійних знань майбутнього фахівця з готельно-ресторанної справи, яка формує у здобувачів необхідні теоретичні знання щодо методів і форм самоорганізації та самоосвіти з метою досягнення поставленої мети; функцій управління на підприємствах сфери гостинності, методів управління, функціональних обов`язків співробітників служб готелю та закладів ресторанного господарства; принципів взаємодії служби прийому та розміщення з іншими відділами готелю; взаємодії виробничої служби та служби обслуговування закладів ресторанного господарства, матеріальних та людських ресурсів департаментів (служб, відділів) закладів сфери гостинності, методів визначення потреб підрозділів підприємств готельного та ресторанного господарства. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30043 | 
| Publication type: | Робоча програма | 
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 27 с. | 
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30043.pdf Size : 418307 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |