| id: | 30035 | 
|---|---|
| Назва: | Нові види послуг та впровадження їх у діяльність закладів ресторанного господарства концептуального спрямування (за матеріалами Споживчого товариства «Лідер», ресторан «Mon plaisir», смт. Муровані Курилівці, Вінницька обл.) | 
| Автори: | Грабовська Б. | 
| Ключові слова: | послуга, основна послуга, додаткова послуга, новітні підходи, банкетне обслуговування, ресторанне господарство | 
| Дата публікації: | 2024-12-19 11:23:49 | 
| Останні зміни: | 2024-12-19 11:23:49 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито зміст та сутність поняття «послуги». Розкрито особливості надання послуг в закладах ресторанного господарства. Проведено оцінку та аналіз діяльності ресторану «Mon Plaisir». Проаналізовано особливості надання послуг у досліджуваному закладі. Проведено дослідження новітніх підходів до організації банкетного обслуговування у ресторані «Mon Plaisir». Впроваджено нові заходи для організації банкетного обслуговування в досліджуваному закладі. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30035 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30035.pdf Розмір : 1451140 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |