| id: | 30034 | 
|---|---|
| Назва: | Управління якістю послуг в ресторанному бізнесі (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Зарічнюк Наталії Володимирівни, бар-сидерія «Білий налив», м. Вінниця) | 
| Автори: | Загоруй Д. | 
| Ключові слова: | якість, ресторанна послуга, управління якістю, оцінка якості, ресторанний бізнес | 
| Дата публікації: | 2024-12-19 09:29:45 | 
| Останні зміни: | 2024-12-19 09:29:45 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні та методичні основи управління якістю послуг в ресторанному бізнесі. Визначено якість як фактор задоволення потреб споживачів. Розглянуто аналіз системи управління якістю послуг у ресторанному бізнесі та методи і способи оцінки якості. Проведено аналіз господарської діяльності бару-сидерії "Білий налив" та оцінку якості ресторанних послуг. Розроблено рекомендації щодо покращення процесу управління якістю ресторанних послуг у досліджуваному закладі. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30034 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30034.pdf Розмір : 5768703 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |