| id: | 30033 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування м’ясних страв на мангалі (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Шелуженка Віталія Вікторовича, ресторан «Добродій», м. Вінниця) | 
| Автори: | Михалюк В. | 
| Ключові слова: | технологія, м'ясо, страви на грилі, заклади ресторанного господарства, індустрія гостинності | 
| Дата публікації: | 2024-12-19 09:28:12 | 
| Останні зміни: | 2024-12-19 09:28:12 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі проаналізовано існуючі технології приготування м`ясних страв на мангалі, виявивши їх переваги та недоліки. Розроблено технологію приготування м`ясних страв на мангалі, Проведено оцінку ефективності удосконаленої технології за допомогою органолептичних, фізико-хімічних та економічних показників. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30033 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 51 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30033.pdf Розмір : 2030762 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |