| id: | 30030 |
|---|---|
| Назва: | Формування та розвиток концептуальних засад розвитку закладів ресторанного господарства в умовах воєнного стану (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Панасюк Лариси Федорівни, кафе «Хуторок», м. Козятин, Вінницької обл.) |
| Автори: | Цимбалюк К. |
| Ключові слова: | концепція, ресторанний бізнес, меню, асортиментна політика, стратегія, оптимізація |
| Дата публікації: | 2024-12-18 09:39:42 |
| Останні зміни: | 2024-12-18 09:39:42 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Розкрито теоретичні засади розвитку ресторанного бізнесу. Проведено дослідження концептуальних засад розвитку підприємств індустрії гостинності. Визначено проблеми та перспективи розвитку закладів ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану. Охарактеризовано діяльність кафе «Хуторок» та проведено оцінку ефективності ресторанного бізнесу. Розроблено стратегію асортиментної політики кафе «Хуторок» в умовах воєнного стану. Визначено економічну ефективність впровадження нового меню концептуального спрямування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30030 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30030.pdf Розмір : 5653004 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |