| id: | 30030 | 
|---|---|
| Title: | Формування та розвиток концептуальних засад розвитку закладів ресторанного господарства в умовах воєнного стану (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Панасюк Лариси Федорівни, кафе «Хуторок», м. Козятин, Вінницької обл.) | 
| Authors: | Цимбалюк К. | 
| Keywords: | концепція, ресторанний бізнес, меню, асортиментна політика, стратегія, оптимізація | 
| Date of publication: | 2024-12-18 09:39:42 | 
| Last changes: | 2024-12-18 09:39:42 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Розкрито теоретичні засади розвитку ресторанного бізнесу. Проведено дослідження концептуальних засад розвитку підприємств індустрії гостинності. Визначено проблеми та перспективи розвитку закладів ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану. Охарактеризовано діяльність кафе «Хуторок» та проведено оцінку ефективності ресторанного бізнесу. Розроблено стратегію асортиментної політики кафе «Хуторок» в умовах воєнного стану. Визначено економічну ефективність впровадження нового меню концептуального спрямування. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30030 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30030.pdf Size : 5653004 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |