| id: | 30028 | 
|---|---|
| Title: | Проблема рентабельності - виробництво м’яких сирів | 
| Authors: | Семко Т. В. | 
| Keywords: | індустріальне молоко, сиропридатність, рентабельність, м’які сири, зсідання, ферменти, закваски, оброблення | 
| Date of publication: | 2024-12-17 15:11:41 | 
| Last changes: | 2024-12-17 15:11:41 | 
| Year of publication: | 2015 | 
| Summary: | У статті визначена проблема рентабельності підприємств, які переробляють індустріальне молоко в міжсезонний період на м’які сири. Гостре питання виходу продукту пов’язана з якістю молока-сировини, тому запропоновано рішення – формулу виходу та залежність зсідання молока від виду оброблення в присутності збільшення хлористого кальцію і підвищеної кислотності сировини 2,3 ґатунку. Вирішення цих проблем забезпечить економію gрацевитрат, енергоресурсів, коштів на закупівлю молока-сировини. Тому в цілому м`які сири будуть рентабельними порівняно з напівтвердими. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30028 | 
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України | 
| Publication: | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. 2015. Т. 17, № 3 (64). С. 126-130 | 
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30028.pdf Size : 154396 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |