| id: | 30026 | 
|---|---|
| Title: | Технологія виробництва твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока | 
| Authors: | Семко Т. В. | 
| Keywords: | молоко, пастеризація, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка молока | 
| Date of publication: | 2024-12-17 14:49:10 | 
| Last changes: | 2024-12-17 14:49:10 | 
| Year of publication: | 2015 | 
| Summary: | У даній статті описані результати дослідження компромісних методів обробки молока (високотемпературних). Проблема, яка пов’язана з підвищенням якості і сиропридатності молока-сировини та удосконаленням технологічного процесу виробництва натуральних твердих сирів, відноситься до найважливіших. Вирішення її дозволить скоротити тривалість технологічного процесу, розширити асортимент твердих натуральних сирів і збільшити обсяги виробництва. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30026 | 
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України | 
| Publication: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. 2015. Вип. 15, Т. 1. С. 181-186 | 
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30026.pdf Size : 360458 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |