| id: | 30019 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування фуршетних тістечок (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Бавули Світлани Володимирівни, кейтерингова компанія «Щастя Є», м. Вінниця) |
| Автори: | Уманчук Я. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, кейтерингова компанія, технологія приготування, фуршетні тістечка, якість продукції |
| Дата публікації: | 2024-12-16 15:37:40 |
| Останні зміни: | 2024-12-16 15:37:40 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Метою дослідження є розробка та впровадження нових, більш ефективних технологій приготування фуршетних тістечок, які дозволять підвищити якість продукції, розширити асортимент та задовольнити зростаючі вимоги споживачів, з урахуванням досвіду кейтерингової компанії «Щастя Є». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30019 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 70 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30019.pdf Розмір : 7094357 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |