| id: | 30019 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування фуршетних тістечок (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Бавули Світлани Володимирівни, кейтерингова компанія «Щастя Є», м. Вінниця) | 
| Authors: | Уманчук Я. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, кейтерингова компанія, технологія приготування, фуршетні тістечка, якість продукції | 
| Date of publication: | 2024-12-16 15:37:40 | 
| Last changes: | 2024-12-16 15:37:40 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Метою дослідження є розробка та впровадження нових, більш ефективних технологій приготування фуршетних тістечок, які дозволять підвищити якість продукції, розширити асортимент та задовольнити зростаючі вимоги споживачів, з урахуванням досвіду кейтерингової компанії «Щастя Є». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30019 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 70 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30019.pdf Size : 7094357 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |