| id: | 30017 |
|---|---|
| Назва: | Система професійного зростання персоналу та її роль у діяльності закладів ресторанного господарства (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Зарічнюк Наталії Володимирівни, бар-сидерія «Білий налив», м. Вінниця) |
| Автори: | Загоруй Д. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, персонал, професійне зростання, стимулювання праці, продуктивність праці |
| Дата публікації: | 2024-12-16 15:32:57 |
| Останні зміни: | 2024-12-16 15:32:57 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи полягає в комплексному аналізі впливу системи професійного розвитку співробітників на ефективність роботи закладів харчування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30017 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30017.pdf Розмір : 1420980 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |