| id: | 30016 | 
|---|---|
| Title: | Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Гіпаніс плюс», ресторан «NUMO», м. Вінниця) | 
| Authors: | Волторниста С. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, національна кухня, ефективність діяльності ресторану | 
| Date of publication: | 2024-12-16 15:31:39 | 
| Last changes: | 2024-12-16 15:31:39 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Мета дослідження полягає у комплексному аналізі діяльності ресторану «NUMO» з метою оцінки його ефективності та розробки рекомендацій щодо подальшого розвитку. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30016 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30016.pdf Size : 1386533 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |