| id: | 30014 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування меренгового рулету з використанням регіональної сировини (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Поперечного Вадима Валентиновича, ресторан «Вів’єр», м. Тульчин, Вінницька обл.) | 
| Authors: | Шмалюх Д. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, кондитерські вироби, меренговий рулет, нові технології, конкурентоспроможність | 
| Date of publication: | 2024-12-16 15:29:14 | 
| Last changes: | 2024-12-16 15:29:14 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці та впровадженні в практику ресторану нової технології приготування меренгового рулету з використанням регіональної сировини, яка дозволить підвищити конкурентоспроможність закладу та задовольнити потреби сучасних споживачів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30014 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30014.pdf Size : 2060969 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |