| id: | 30013 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології приготування страв з нерибних продуктів моря (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Войтко Поліни Павлівни, ресторан «Cтарий замок», м. Гнівань, Вінницька обл.) |
| Автори: | Пращук Д. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, нерибні продукти моря, нові технології приготування |
| Дата публікації: | 2024-12-16 15:28:22 |
| Останні зміни: | 2024-12-16 15:28:22 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи – розробка технології приготування страв з нерибних продуктів моря на матеріалах ресторану «Старий замок». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30013 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30013.pdf Розмір : 2569218 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |