| id: | 30013 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології приготування страв з нерибних продуктів моря (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Войтко Поліни Павлівни, ресторан «Cтарий замок», м. Гнівань, Вінницька обл.) | 
| Authors: | Пращук Д. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, нерибні продукти моря, нові технології приготування | 
| Date of publication: | 2024-12-16 15:28:22 | 
| Last changes: | 2024-12-16 15:28:22 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – розробка технології приготування страв з нерибних продуктів моря на матеріалах ресторану «Старий замок». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30013 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30013.pdf Size : 2569218 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |