| id: | 30012 | 
|---|---|
| Title: | Інноваційний менеджмент та його впровадження в діяльність закладів ресторанного господарства (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Селіванової Світлани Миколаївни, ресторан «Мадам Класік», м. Вінниця) | 
| Authors: | Шапельський В. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, менеджмент, інноваційний менеджмент, інноваційні підходи, інновації | 
| Date of publication: | 2024-12-16 15:27:24 | 
| Last changes: | 2024-12-16 15:27:24 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є всебічний аналіз теоретичних основ інноваційного менеджменту та практичного застосування інноваційних підходів у діяльності закладів ресторанного господарства. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30012 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 65 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30012.pdf Size : 6149733 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |