| id: | 30011 |
|---|---|
| Назва: | Управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Тераса», піцерія «il Molino», м. Київ) |
| Автори: | Вознюк А. |
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, піцерія, персонал, поведінка персоналу, організаційна культура |
| Дата публікації: | 2024-12-16 15:26:07 |
| Останні зміни: | 2024-12-16 15:26:07 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи полягає в теоретичному обґрунтуванні та емпіричному дослідженні особливостей управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30011 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30011.pdf Розмір : 1262942 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |