| id: | 30011 | 
|---|---|
| Title: | Управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Тераса», піцерія «il Molino», м. Київ) | 
| Authors: | Вознюк А. | 
| Keywords: | ресторанний бізнес, піцерія, персонал, поведінка персоналу, організаційна культура | 
| Date of publication: | 2024-12-16 15:26:07 | 
| Last changes: | 2024-12-16 15:26:07 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи полягає в теоретичному обґрунтуванні та емпіричному дослідженні особливостей управління поведінкою персоналу та формування організаційної культури в закладах ресторанного господарства. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30011 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 30011.pdf Size : 1262942 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |