| id: | 29990 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування бургерів з використанням нетрадиційної м’ясної сировини (за матеріалами - Фізична особа-підприємець Зарічнюк Антон Олександрович, ресторан швидкого харчування «БПШ», м. Вінниця » | 
| Authors: | Дідук Д. | 
| Keywords: | ресторан, ресторан швидкого приготування, бургер, нетрадиційна сировина, м'ясо, контрольно-критична точка | 
| Date of publication: | 2024-12-16 10:38:33 | 
| Last changes: | 2024-12-16 10:38:33 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Ресторанна галузь в важкий для України час ставить питання про попит на продукти оздоровчо-профілактичної дії, з здоровими властивостями, збалансованими по складу харчування, доступні за ціною, смачні та не потребуючими значних витрат часу на приготування. Українці в теперішніх несприятливих епідеміологічних умовах війни, психоемоційного навантаження хворіють на білковий дефіцит, який несприятливо відображається на стані здоров’я, працездатності, тривалості життя. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29990 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 59 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29990.pdf Size : 5753324 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |