| id: | 29989 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології приготування круп’яних страв для шкільного дитячого харчування (за матеріалами Приватного підприємства «Школьник Плюс», кафе «Школьник Плюс», м. Київ) | 
| Authors: | Дорош С. | 
| Keywords: | технологія, дитяче харчування, розробка, їжа, круп'яні страви, шкільне харчування | 
| Date of publication: | 2024-12-16 10:36:10 | 
| Last changes: | 2024-12-16 10:36:10 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | У ранньому віці величезне значення відіграє правильне харчування, адже саме від нього залежить як сьогодення дітей, так і їхнє майбутнє. Так, їжа не лише є джерелом енергії, але й надає організму потрібні будівельні матеріали для зростання та розвитку. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29989 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29989.pdf Size : 5241379 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |