| id: | 29984 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування м’ясних страв волинської кухні (за матеріалами фізичної особи-підприємця Швець Олени Миколаївни, кафе «Озерце», с. Озерце, Волинська обл.) | 
| Authors: | Сюмка С. | 
| Keywords: | удосконалення, технологія, меню, українська волинська кухня, КОМП, страва | 
| Date of publication: | 2024-12-16 10:17:56 | 
| Last changes: | 2024-12-16 10:17:56 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Гастрономічні враження від нових місць – одна з головних складових справжньої подорожі. Завдяки етнічній неоднорідності та сусідству з безліччю країн Україна може похвалитися широким розмаїттям гастрономічно-локальних кухонь з особливими технологіями та стравами в меню. Тому удосконалення технології приготування м’ясних страв в волинській кухні є актуальною темою для готельно-ресторанного комплексу «Острів» в кафе «Озерце» власниці фізичної особи-підприємця Швець Олени Миколаївни, с. Озерце, Волинської області. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29984 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29984.pdf Size : 6218515 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |