| id: | 29981 | 
|---|---|
| Title: | Заквашувальна композиція при створені харчових продуктів оздоровчого призначення | 
| Authors: | Крижак Л. М. | 
| Keywords: | заквашувальні композиції, харчові продукти оздоровчого призначення | 
| Date of publication: | 2024-12-13 16:00:53 | 
| Last changes: | 2024-12-13 16:00:53 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В усіх країнах світу широке розповсюдження отримали вторинні імуннодефіцитні стани, які провокують нездатність організму людини протистояти несприятливим факторам, що є причиною виникнення великої кількості захворювань. На сьогодні дуже важливим завданням є використання різних засобів для підвищення та нормалізації імунітету. Визнаними імуномодуляторами є пробіотичні бактерії. Тому розробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, збагачених пробіотиками (біфідо- й лактобактеріями), зокрема, йогуртів оздоровчого призначення, є актуальним завданням. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29981 | 
| Publication type: | Тези доповіді | 
| Publication: | Theory and practice of modern science : collection of scientific papers «SCIENTIA» International scientific and theoretical conference. Krakow, Republic of Poland. November 12, 2021. Krakow, 2021. Vol. 1. P. 59-61 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29981.pdf Size : 1010241 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |