| id: | 29971 | 
|---|---|
| Title: | Фактори, що впливають на конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства | 
| Authors: | Мазуркевич І. О., Вівсюк І. О. | 
| Keywords: | конкурентоспроможність, ресторанне господарство, фактори впливу на конкурентоспроможність, сфера послуг, воєнний стан | 
| Date of publication: | 2024-12-13 13:28:15 | 
| Last changes: | 2024-12-13 13:28:15 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Бізнес ресторанного господарства є однією з найвагоміших складових сфери послуг. Під час настання періоду епідеміологічної кризи у 2020 р. сфера послуг, особливо ресторанний бізнес, зазнало різких негативних змін, пов’язаних з карантинними обмеженнями. Необхідно було негайно приймати рішучі дії задля того, щоб залишатися конкурентоспроможними на ринку. Під час початку повномасштабної війни ресторанний бізнес майже зупинився в Україні. Вторгнення вбило бізнес у звичному розумінні. Ті, хто залишився або зміг відновити роботу, опинилися у новій реальності. Змінилися меню і ціни, клієнти та їх уподобання. Таким чином, визначено у статті проаналізовано поняття «конкурентоспроможність підприємства» та запропоноване визначення даного поняття для закладів ресторанного господарства. Визначено фактори впливу на конкурентоспроможність в умовах воєнного стану. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29971 | 
| Publication type: | Стаття у закордонних наукових виданнях | 
| Publication: | Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. 2022. Vol.10, № 1. Р. 91-93 | 
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29971.pdf Size : 2022300 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |