| id: | 29894 | 
|---|---|
| Назва: | Теоретико-методологічні аспекти оцінки зовнішнього середовища функціонування ресторанного підприємства | 
| Автори: | Мазуркевич І. О. | 
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, ресторанне господарство, зовнішнє середовище, фактори, SWOT-аналіз | 
| Дата публікації: | 2024-12-12 11:32:56 | 
| Останні зміни: | 2024-12-12 11:32:56 | 
| Рік видання: | 2023 | 
| Аннотація: | Дана стаття містить дослідження теоретичних аспектів сутності та основних складових зовнішнього середовища функціонування підприємств ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено методичним підходам щодо оцінки зовнішнього середовища функціонування закладів ресторанного господарства з позицій їх впливу на ефективність діяльності суб’єктів бізнесу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29894 | 
| Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні | 
| Видавництво: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 19 жовт. 2023 р. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2023. С. 16-24 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 29894.pdf Розмір : 611080 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |