| id: | 29858 | 
|---|---|
| Назва: | Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг | 
| Автори: | Рябенька М. | 
| Ключові слова: | конкурентоспроможність, управління конкурентоспроможністю, ресторанний бізнес | 
| Дата публікації: | 2024-12-11 12:14:29 | 
| Останні зміни: | 2024-12-11 12:14:29 | 
| Рік видання: | 2023 | 
| Аннотація: | Жорстка конкуренція у сфері ресторанного бізнесу змушує підприємців змінювати пріоритети розвитку бізнесу. Розвиток ринку ресторанних послуг залежить від факторів більш тривалого характеру, пов’язаних із якісними характеристиками послуг, а також із використанням і утриманням конкурентних переваг. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29858 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 12 жовт. 2023 р. Львів, 2023. С. 129-132 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 29858.pdf Розмір : 2639062 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |