| id: | 29858 | 
|---|---|
| Title: | Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг | 
| Authors: | Рябенька М. | 
| Keywords: | конкурентоспроможність, управління конкурентоспроможністю, ресторанний бізнес | 
| Date of publication: | 2024-12-11 12:14:29 | 
| Last changes: | 2024-12-11 12:14:29 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Жорстка конкуренція у сфері ресторанного бізнесу змушує підприємців змінювати пріоритети розвитку бізнесу. Розвиток ринку ресторанних послуг залежить від факторів більш тривалого характеру, пов’язаних із якісними характеристиками послуг, а також із використанням і утриманням конкурентних переваг. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29858 | 
| Publication type: | Тези доповіді | 
| Publication: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 12 жовт. 2023 р. Львів, 2023. С. 129-132 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29858.pdf Size : 2639062 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |