| id: | 29850 |
|---|---|
| Назва: | Управління якістю послуг в готелях і ресторанах = Quality management of services in hotels and restaurants |
| Автори: | Рябенька М. |
| Ключові слова: | управління якістю послуг, готельні послуги, ресторанні послуги |
| Дата публікації: | 2024-12-11 11:19:52 |
| Останні зміни: | 2024-12-11 11:19:52 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Предметом вивчення освітньої компоненти є відносини, що формуються в процесі планування, управління, забезпечення й поліпшення якості в рамках системи управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29850 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 21 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29850.pdf Розмір : 284900 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |