| id: | 29850 | 
|---|---|
| Title: | Управління якістю послуг в готелях і ресторанах = Quality management of services in hotels and restaurants | 
| Authors: | Рябенька М. | 
| Keywords: | управління якістю послуг, готельні послуги, ресторанні послуги | 
| Date of publication: | 2024-12-11 11:19:52 | 
| Last changes: | 2024-12-11 11:19:52 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Предметом вивчення освітньої компоненти є відносини, що формуються в процесі планування, управління, забезпечення й поліпшення якості в рамках системи управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29850 | 
| Publication type: | Методичні рекомендації | 
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 21 с. | 
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29850.pdf Size : 284900 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |