| id: | 29812 | 
|---|---|
| Назва: | Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production | 
| Автори: | Мазуркевич І. О. | 
| Ключові слова: | економіка, управління, харчова промисловість, агропромисловий комплекс | 
| Дата публікації: | 2024-12-10 14:51:25 | 
| Останні зміни: | 2024-12-10 14:51:25 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компоненту «Економіка і управління харчових виробництв» призначені для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Самостійна робота здобувачів з курсу «Економіка і управління харчових виробництв» передбачена навчальними планами та робочою програмою освітнього компоненту. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29812 | 
| Тип видання: | Методичні рекомендації | 
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 61 с. | 
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 29812.pdf Розмір : 623045 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
| 
	 | |