| id: | 29812 | 
|---|---|
| Title: | Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production | 
| Authors: | Мазуркевич І. О. | 
| Keywords: | економіка, управління, харчова промисловість, агропромисловий комплекс | 
| Date of publication: | 2024-12-10 14:51:25 | 
| Last changes: | 2024-12-10 14:51:25 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компоненту «Економіка і управління харчових виробництв» призначені для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Самостійна робота здобувачів з курсу «Економіка і управління харчових виробництв» передбачена навчальними планами та робочою програмою освітнього компоненту. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29812 | 
| Publication type: | Методичні рекомендації | 
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 61 с. | 
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29812.pdf Size : 623045 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |