| id: | 29811 | 
|---|---|
| Title: | Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production | 
| Authors: | Мазуркевич І. О. | 
| Keywords: | економіка, управління, харчова промисловість, агропромисловий комплекс | 
| Date of publication: | 2024-12-10 14:48:12 | 
| Last changes: | 2024-12-10 14:48:12 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Метою вивчення дисципліни «Економіка і управління харчових виробництв» є формування у майбутніх фахівців сучасного економічного мислення, глибокого комплексного розуміння проблем управління фінансово-господарською діяльністю підприємств харчової промисловості та опанування навичками їх практичного розв’язання. Робоча програма освітнього компоненту «Економіка і управління харчових виробництв» є важливою складовою підготовки фахівців в сфері харчових технологій та підготовлено відповідно до освітньої програми підготовки здобувачів галузі знань. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29811 | 
| Publication type: | Робоча програма | 
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 30 с. | 
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29811.pdf Size : 383806 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |