| id: | 29808 |
|---|---|
| Назва: | Процеси та апарати харчових виробництв = Processes and devices of food production |
| Автори: | Крижак Л. М. |
| Ключові слова: | технологія виробництва, технологічне обладнання, технологічні процеси |
| Дата публікації: | 2024-12-10 14:37:48 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 14:37:48 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Головною метою самостійної роботи освітнього компоненту «Процеси та апарати харчових виробництв», здобувачів вищої освіти є вивчення, розширення та поглиблення у здобувачів системи знань з аналізу елементарних технологічних прийомів (процесів) та функціонування типових апаратів як окремо, так і в різних комбінаціях один з одним, а також оволодіння знаннями про теоретичні основи технологічних процесів і методи їх застосування для вирішення важливих практичних завдань. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29808 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 24 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29808.pdf Розмір : 352737 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |