| id: | 29808 | 
|---|---|
| Title: | Процеси та апарати харчових виробництв = Processes and devices of food production | 
| Authors: | Крижак Л. М. | 
| Keywords: | технологія виробництва, технологічне обладнання, технологічні процеси | 
| Date of publication: | 2024-12-10 14:37:48 | 
| Last changes: | 2024-12-10 14:37:48 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Головною метою самостійної роботи освітнього компоненту «Процеси та апарати харчових виробництв», здобувачів вищої освіти є вивчення, розширення та поглиблення у здобувачів системи знань з аналізу елементарних технологічних прийомів (процесів) та функціонування типових апаратів як окремо, так і в різних комбінаціях один з одним, а також оволодіння знаннями про теоретичні основи технологічних процесів і методи їх застосування для вирішення важливих практичних завдань. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29808 | 
| Publication type: | Методичні рекомендації | 
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 24 с. | 
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29808.pdf Size : 352737 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |