| id: | 29807 |
|---|---|
| Назва: | Процеси та апарати харчових виробництв = Processes and devices of food production |
| Автори: | Крижак Л. М. |
| Ключові слова: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, технологічні процеси |
| Дата публікації: | 2024-12-10 14:32:56 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 14:32:56 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Освітня компонента «Процеси та апарати харчових виробництв» є науковим підґрунтям, на якому можуть створюватись нові технології та апаратура. Вивчення наукових основ процесів і апаратів відіграє значну роль у формуванні професійних знань майбутніх фахівців харчової і переробної промисловості. Освітньою компонентою передбачено вивчення загальних властивостей та закономірностей однотипних процесів, що відбуваються у багатьох технологіях. Узагальнення характерних процесів галузі сприяє формуванню у майбутніх фахівців необхідних знань, умінь і навичок для застосування їх сукупності у технологіях харчових виробництв. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29807 |
| Тип видання: | Робоча програма |
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 24 с. |
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29807.pdf Розмір : 452014 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |