| id: | 29803 |
|---|---|
| Назва: | Впровадження нових видів послуг в закладах ресторанного господарства концептуального спрямування (на матеріалах кафе «Кадір») |
| Автори: | Ягнич Т. |
| Ключові слова: | послуги, основні послуги, додаткові послуги, заклади ресторанного господарства. концепція, концептуальний заклад |
| Дата публікації: | 2024-12-10 14:01:04 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 14:01:04 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Гіпотеза дослідження – полягає в дослідженні та обґрунтуванні науково-методичних та прикладних аспектів диференціації послуг вітчизняних підприємств ресторанного бізнесу, що мають концептуальне спрямування. Метою написання даного дослідження є розробка пропозицій щодо впровадження нових видів послуг в закладах ресторанного господарства концептуального спрямування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29803 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29803.pdf Розмір : 5271686 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |