| id: | 29802 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення якості сервісних послуг в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Марані») | 
| Authors: | Уманчук О. | 
| Keywords: | якість, сервіс, послуги, обслуговування, заклади ресторанного господарства | 
| Date of publication: | 2024-12-10 13:58:00 | 
| Last changes: | 2024-12-10 13:58:00 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Гіпотеза дослідження – полягає в поглибленому аналізі існуючих теоретико-методологічних підходів щодо управління якістю сервісних послуг з позицій вдосконалення якості ресторанної продукції. Розроблені заходи сприятимуть іміджевій складовій закладів ресторанного господарства із національною кухнею. Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка шляхів удосконалення якості сервісних послуг в закладах ресторанного господарства на основі впровадження розробки системи стандартів обслуговування. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29802 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 61 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29802.pdf Size : 5846576 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |