| id: | 29800 | 
|---|---|
| Title: | Корпоративна культура в системі управління закладами ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Мегабол») | 
| Authors: | Лященко А. | 
| Keywords: | корпоративна культура, організаційна культура, обслуговування, персонал, стандарт обслуговування, ресторанний бізнес | 
| Date of publication: | 2024-12-10 13:53:59 | 
| Last changes: | 2024-12-10 13:53:59 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | У сучасних умовах глобальної конкуренції і появи нових технологій зростання вимог споживачів до якості продукту персонал індустрії туризму та гостинності є основним чинником, що визначає успіх підприємства на ринку в довгостроковій перспективі. Тому актуалізується проблема створення в організаціях системи управління персоналом, в основі якої є особистість працівника, якій притаманні високий рівень професійної мотивації, фахові знання та вміння, особистісні якості. Питанням ефективного управління персоналом, зокрема формуванню корпоративної культури в організаціях сфери гостинності, присвячена низка досліджень. Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо вдосконалення корпоративної культури в системі управління закладами ресторанного господарства. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29800 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 61 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29800.pdf Size : 6225256 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |