| id: | 29799 | 
|---|---|
| Title: | Управління якістю послуг в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Білий налив») | 
| Authors: | Злотник Д. | 
| Keywords: | якість, менеджмент якості, стандарти якості, обслуговування, ресторанний бізнес, бар-сидерія | 
| Date of publication: | 2024-12-10 13:52:26 | 
| Last changes: | 2024-12-10 13:52:26 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Важливим аспектом управління якістю в ресторанному господарстві є забезпечення високих стандартів продукції та обслуговування. Здатність контролювати якість сировини, використовуваної у приготуванні страв, а також надавати персоналу відповідні навички та навчання, досягти успіху будь-якого ресторану. Мета роботи: теоретичне визначення та практичне дослідження особливостей управління якістю послуг в ресторанному бізнесі на прикладі закладу харчування «Білий налив». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29799 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 67 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29799.pdf Size : 6104257 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |