| id: | 29796 | 
|---|---|
| Title: | Вдосконалення діяльності ресторанного підприємства шляхом ребрендингу (на матеріалах кафе «Едем») | 
| Authors: | Василенко Л. | 
| Keywords: | ребрендинг, заклади ресторанного господарства, ресторанний бізнес, бренд-менеджмент | 
| Date of publication: | 2024-12-10 13:14:42 | 
| Last changes: | 2024-12-10 13:14:42 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Актуальність обраної теми зумовлена зростаючим розумінням значущості ребрендингу, його ролі в просуванні компанії та продукту на ринку ресторанних послуг. Успішний бренд може допомогти компанії значно збільшити її прибуток і впізнаваність на ринку, він є двигуном сучасного ринку, стимулює покупців здійснювати покупку, орієнтуючись на свої особисті пристрасті, уподобання та асоціації. Метою даної кваліфікаційної роботи є дослідження процесів та засобів вдосконалення діяльності ресторанного підприємства «Едем» шляхом ребредингу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29796 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 58 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29796.pdf Size : 5584335 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |