| id: | 29795 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР (на матеріалах ресторану «Россоха») | 
| Authors: | Синявська А. | 
| Keywords: | кондитерські вироби, рослинні інгредієнти, рецептура, білково-збивний крем «Суфле» | 
| Date of publication: | 2024-12-10 13:11:57 | 
| Last changes: | 2024-12-10 13:11:57 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Актуальністю є удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР у ЗРГ «Россоха». Мета дослідження – удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР у ЗРГ «Россоха». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29795 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29795.pdf Size : 6383302 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |