| id: | 29794 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування страв з телятини (на матеріалах ресторану «Маестро») | 
| Authors: | Павлович В. | 
| Keywords: | технологія виробництва, рецептура, інгредієнти, страви з телятини | 
| Date of publication: | 2024-12-10 13:10:02 | 
| Last changes: | 2024-12-10 13:10:02 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Актуальністю є удосконалення та впровадженням у ЗРГ технологій приготування страв з телятини. Мета дослідження – удосконалення та впровадженням у ЗРГ технологій приготування страв з телятини. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29794 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29794.pdf Size : 5991388 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |