| id: | 29793 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування десертів (на матеріалах ресторану «Імперіал») |
| Автори: | Корпалюк І. |
| Ключові слова: | солодкі страви, цукрозамінники, технологія, рецептура, десерт |
| Дата публікації: | 2024-12-10 12:56:21 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 12:56:21 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Актуальністю є визначення та обґрунтування доцільності використання цукрозамінників при виробництві солодких страв, як для харчування населення, так і для спеціального дієтичного призначення. Мета дослідження – удосконалення технології приготування десертів у ЗРГ «Імперіал». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29793 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29793.pdf Розмір : 6050584 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |