| id: | 29793 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування десертів (на матеріалах ресторану «Імперіал») | 
| Authors: | Корпалюк І. | 
| Keywords: | солодкі страви, цукрозамінники, технологія, рецептура, десерт | 
| Date of publication: | 2024-12-10 12:56:21 | 
| Last changes: | 2024-12-10 12:56:21 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Актуальністю є визначення та обґрунтування доцільності використання цукрозамінників при виробництві солодких страв, як для харчування населення, так і для спеціального дієтичного призначення. Мета дослідження – удосконалення технології приготування десертів у ЗРГ «Імперіал». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29793 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29793.pdf Size : 6050584 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |