| id: | 29791 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування овочевих супів (на матеріалах кафе «Оболонь») | 
| Authors: | Стародуб В. | 
| Keywords: | технологічна схема, рецептура, суп, рослинні інгредієнти, овочевий суп | 
| Date of publication: | 2024-12-10 12:52:23 | 
| Last changes: | 2024-12-10 12:52:23 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Актуальністю є удосконалити технологію приготування овочевих супів на матеріалах кафе «Оболонь». Мета кваліфікаційної роботи – удосконалити технологію приготування овочевих супів на матеріалах кафе «Оболонь». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29791 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 63 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29791.pdf Size : 6033533 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |