| id: | 29790 | 
|---|---|
| Назва: | Розробка технології приготування молекулярних коктейлів (на матеріалах ресторану «Тамеро») | 
| Автори: | Мосендз С. | 
| Ключові слова: | технологія, рецептура, коктейлі, інгредієнти, молекулярні коктейлі | 
| Дата публікації: | 2024-12-10 12:50:20 | 
| Останні зміни: | 2024-12-10 12:50:20 | 
| Рік видання: | 2023 | 
| Аннотація: | Актуальністю є розробка технологій приготування молекулярних коктейлів та впровадження у закладі ресторанного господарства «Тамеро». Метою кваліфікаційної роботи є розробка технологій приготування молекулярних коктейлів та впровадження у закладі ресторанного господарства «Тамеро». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29790 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 52 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 29790.pdf Розмір : 5207641 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |