| id: | 29789 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування українського борщу (на матеріалах кафе «Мамина вишня») |
| Автори: | Геккер Н. |
| Ключові слова: | технологічна схема, рецептура, рослинні інгредієнти, український борщ |
| Дата публікації: | 2024-12-10 12:48:47 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 12:48:47 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Метою є вивчення, аналіз та удосконалення існуючої технології приготування українського борщу в кафе «Мамина вишня» з метою покращення якості страви, оптимізації виробничого процесу та збільшення задоволеності клієнтів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29789 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29789.pdf Розмір : 5524535 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |